Bemutatkozás

Takács Imre vagyok, 2000-ben kezdtem el foglalkozni üvegfóliázással. Akkor elsősorban csak autók üvegeinek sötétítésével jöttek hozzám az ügyfelek, de mellette volt néhány épület-üveg fóliázás is.
Kezdetben csak 3M fóliával dolgoztam, mely egy amerikai gyártású fólia, és nagyon jó minőségű termékeket gyárt.
5 éve ezek mellett a fóliák mellett egy SS-PRO fóliacsaládot is használok, melynek a 3M-hez hasonlóan szintén van autó és épület fóliája egyaránt.

Az autóüveg fóliák telepítésénél a legtöbb esetben az autó kárpitját valamilyen módon meg kell bontanom ahhoz, hogy szép munkát tudjak végezni. Azonban lényeges, hogy ha sérül egy kárpit tartó patent, azt minden esetben cserélem, hisz nem szerencsés, ha az autó belseje hangosabbá válik egy fóliázás után. A 2000 óta eltelt idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem a fóliázással kapcsolatban, így várható el a megrendelő részéről a lehető legjobb minőségű munka.
Persze nem minden esetben valósítható ez meg, mivel rengeteg autó valamilyen karosszéria javításon már átesett a fóliázás előtt, és előfordul hogy az üvegeken belül szikra beégések vannak. Ezt sajnos nem minden esetben lehet maradéktalanul eltávolítani és ez az elvégzett munka minőségét ronthatja.
A 3M minden évben továbbképzéseken növeli a saját telepítőinek a tudását, ezzel biztosítja a folyamatos magas színvonalú kivitelezéseket.

A 12 év alatt sokan visszajártak/visszajárnak egy új, vagy másik autó vásárlásakor, mert meg voltak elégedve a munkámmal.

Várom az Ön jelentkezését is. Kérdéseivel bizalommal forduljon hozzám a telefonos elérhetőségen.